Επίθεση Anonymous στην ιστοσελίδα Υπουργείου Δικαιοσύνης: “Σκοτώσατε τη δημοκρατία!…Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν… Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους”. (video) / The Anonymous hacked the Greek Ministry’s of Justice site [ελληνικά-english]

BlackMediterraneanPirate  03-02-2012   06:00

short  link    wp.me/pPn6Y-czb

Το πρώτο βίντεο που έβαλαν οι Anonymous ,στο χακαρισμένο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης , την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 / The video of Anonymous that appeared today, early in the morning, at the Greek Ministry’s of Justice website>>>

Μετάφραση στα ελληνικά & περισσότερες λεπτομέρειες / links >>>

“Επίθεση” από τους Anonymous δέχτηκε η ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς όποιος μπει στην ιστοσελίδα βλέπει ηχογραφημένο μήνυμά τους.

“Αυτή η καταπληκτική Παρασκευή ξεκίνησε με την ιστοσελίδα http://www.ministryofjustice.gr να έχει παραμορφωθεί από τους Anonymous. Μπορεί μόνο να γίνει καλύτερα από εδώ!”.

Με τη φράση αυτή ανακοινώνουν την κυβερνοεπίθεσή τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης οι χάκερς “Anonymous”, μέσα από το λογαριασμό τους στο Twitter, @YourAnonNews.

Η διεθνής διαδικτυακή οργάνωση αναφέρει πως ” αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο. Η δημοκρατία γεννήθηκε εδώ και εσείς την σκοτώνετε”, αναφέρει μεταξύ άλλων, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά, για τα οποία την εξέλεξε ο λαός.

Παράλληλα, ζητούν δύο εβδομάδες διορία για να “φύγει” η Ελλάδα από τη συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης (ACTA).

Η σημερινή κυβερνοεπίθεση της ομάδας Anonymous στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν είναι η πρώτη, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Twitter, οι ίδιοι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στις ιστοσελίδες του δήμου Αθηναίων και του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, την 1η Φεβρουαρίου.

Το μήνυμα

To μήνυμα που έχει τίτλο “η Δικαιοσύνη έρχεται” αναφέρει τα εξής:

“Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά.

Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους.

Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης.

Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.

“Είμαστε οι Ανώνυμοι…. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε… έπρεπε να μας περιμένετε”.

Μάλιστα, οι Anonymous, αναφέρουν πως επόμενος στόχος του στην Ελλάδα είναι όλα τα ΜΜΕ καθώς όπως λένε έχουν ήδη σπάσει όλους τους κωδικούς τους!

Η εισβολή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε γύρω στις 6 το πρωί, προκαλώντας συναγερμό στις διωκτικές αρχές.

Την ψηφιακή επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Διερευνώνται τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτιθεμένων.

Πρόσφατα οι χάκερς “Anonymous” πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη επίθεσή τους αντιδρώντας στην κίνηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να κλείσει την ιστοσελίδα διανομής αρχείων Megaupload.com.

Στο στόχαστρό τους μπήκαν οι ιστοσελίδες του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, του FBI και των Ενώσεων Κινηματογραφικής Βιομηχανίας “Motion Picture Association of America” και Δισκογραφικής Βιομηχανίας “Recording Industry Association of America”.

Πηγή:  news247.gr

********************************************************************************

BlackMediterraneanPirate

Σύντομος Σύνδεσμος            wp.me/pPn6Y-czb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s