Τουρκία-βουλευτές: Ομάδα Υποστήριξης της Δυτικής Θράκης & Σύλλογος Αλληλεγγύης «Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD)»

BlackMediterraneanPirate   11-01-2012   

short  link          wp.me/pPn6Y-cgu

(φωτο: η σημαία των “Τούρκων” της Δυτικής Θράκης…)

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Αλληλεγγύης «Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD)», η συμμετοχή στην Ομάδα Υποστήριξης της Δυτικής Θράκης στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, ανήλθε στους 57 βουλευτές.

Στο Δελτίο Τύπου, αναφέρεται ακόμα ότι οι εγγραφές στην ομάδα θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2012. Λίγο μετά από την ολοκλήρωση της Ομάδας Υποστήριξης της Δυτικής Θράκης, το BTTDD θα διοργανώσει ένα συνέδριο μετά φαγητού, στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν στους βουλευτές τα προβλήματα του συλλόγου.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το BTTDD έχει ως εξής:

«Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, ασχολείται με την προστασία των δικαιωμάτων που η συνθήκη της Λοζάνης αποδίδει στην τουρκική μειονότητα που ζει στη Δυτική Θράκη,

καθώς, όμως, και με τα προβλήματα των Δυτικοθρακιωτών που ζουν στην Τουρκία.

Το ζήτημα της Δυτικής Θράκης, είναι ένα ζήτημα στο οποίο αποδίδει μεγάλη σημασία, πέραν του Τουρκικού Έθνους, και η Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση.

Το ενδιαφέρον της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για το ζήτημα της Δυτικής Θράκης, το διαπιστώνουμε καθαρά στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους βουλευτές μας, γεγονός που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα.

»Ο σύλλογος μας, εξασφάλισε την ίδρυση Ομάδας Υποστήριξης της Δυτικής Θράκης στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, με τη συμμετοχή των μελών της Εθνοσυνέλευσης και με σκοπό να θεσμοθετήσει το εν λόγω ενδιαφέρον. Διεξάγει δε, επί του παρόντος, ενέργειες για τη δημιουργία της Ομάδας Υποστήριξης.

Το ενδιαφέρον μετά από την έκκληση που απευθύναμε τους βουλευτές μας για συμμετοχή στην Ομάδα Υποστήριξης της Δυτικής Θράκης αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Οι εγγραφές στην ομάδα θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2012.

Λίγο μετά από την ολοκλήρωση της Ομάδας Υποστήριξης της Δυτικής Θράκης, το BTTDD θα διοργανώσει ένα συνέδριο μετά φαγητού, στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν στους βουλευτές τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

»Ο σύλλογός μας ευχαριστεί του αγαπητούς βουλευτές μας, για το στενό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν προς την ομάδα υποστήριξης της Δυτικής Θράκης στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση»…

Πηγή: defence-point.gr

 

********************************************************************************

 

BlackMediterraneanPirate

Σύντομος Σύνδεσμος           wp.me/pPn6Y-cgu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s