Δελτίο Γιουχαισμάτων (φρέσκο): νέο κράξιμο στον Άδωνι Γεωργιάδη, στο Δήμο Θερμαικού.

BlackMediterraneanPirate   21-12-2011    

short  link    wp.me/pPn6Y-bWz

Σχόλιο στο -YouTube >>>

 

«Ήρθε ο Άδωνης; Φεύγω!..»(βίντεο)
Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

 

Αυτή την ερώτηση-απάντηση έδωσε ο ψαράς που έφτασε με το μηχανάκι του φορτωμένο με ψάρια, χθες πρωί (19.12.11), για δουλειά του στο Δημαρχείο του Δ. Θερμαϊκού (Περαία). Βρήκε τις πόρτες του «κλειστές δια το κοινόν» λόγω…ΜΑΤ(;!) ο άνθρωπος.
Τον ρωτούν (συγκεντρωμένοι δημότες) αν τα ψάρια του είναι «πεσκέσι» για τον Άδωνη (Γεωργιάδη) που διαβουλευόταν με τον Δήμαρχο (Αλεξανδρή) την ώρα εκείνη και απαντάει: Φεύγω!
Βλέποντας τόση…στολή, κράνη και ασπίδες ξανά στον Δήμο του…Είχε να τα (τους) δει εδώ και 20 χρόνια, απ’ τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για το περιβόητο…ραντάρ!
Αφήνουμε τον κ. Υφυπουργό που επισκέφθηκε τον κ. Δήμαρχο και τον σκοπό της επίσκεψής του (θέμα Σχολής Εμποροπλοιάρχων της Μηχανιώνας που η αναστολή της λειτουργίας της στα κτήριά της συνιστά πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή και στη Β. Ελλάδα) και πάμε στο…ΠΑΜΕ. Με τις διαμαρτυρίες του κόσμου που υπήρξαν αναμενόμενες (δικαιολογημένες είτε όχι) και μιας μερίδας του που ήσαν «δεδομένες».
Ένας Υφυπουργός, λοιπόν, που θέλει να συζητήσει και προφανώς να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση σε θέμα της αρμοδιότητάς του και τριγύρω του απίθανα μέτρα προστασίας του!
Τα ερωτήματα έρχονται μόνα τους:
Μήπως πληροφορηθήκατε, κ. Υφυπουργέ, πως οι κάτοικοι του Δ. Θερμαϊκού είναι εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ.;
Οσμιστήκατε…μπαρούτι στην επικείμενη επίσκεψή σας, νιώσατε ανασφάλεια και ενισχύσατε (καλού-κακού) την προσωπική σας φρουρά με δυο διμοιρίες των ΜΑΤ;
Μήπως, εν τέλει, θα «ενσωματώνετε» και τα ΜΑΤ στα υπηρεσιακά ραντεβού και επισκέψεις σας;
Η άποψή μας ταυτίζεται με εκείνην της πλειοψηφίας των πολιτών, που εκφράζουν οργή και αγανάκτηση, εξεφρασμένη με παράπονα και βλαστήμιες. Και είναι οι ίδιοι που κάποτε σέβονταν και δώριζαν πεσκέσια σε επίσημους και «μεγαλόσχημους» που επισκέπτονταν τον τόπο τους.

 

Σήμερα, οι πολιτικοί μας (όποιοι κι αν είναι, ό,τι κι αν πρεσβεύουν) εισπράττουν την εκ προοιμίου αμφισβήτηση με γιούχα-φωνές-κράξιμο και, βέβαια, δεν είναι το ίδιο.
Είναι η κατάντια του πολιτικού μας «συστήματος» και αυτών που το υπηρέτησαν, με «πρωταγωνιστές» (ηθικούς και όχι μόνο αυτουργούς) τους πολιτικούς.
Ωστόσο, και για να μην αδικήσουμε τους πολιτικούς «εφ’ όλης της ύλης» στο πρόσωπο του Άδωνη, συνιστούμε κάποιον σεβασμό στον οποιονδήποτε ομιλητή.

Ομάδα συγκεντρωμένων και αδιαλείπτως φωνασκούντων δεν επέτρεψε στον Υφυπουργό να αρθρώσει πρόταση με ήχον ακουστό και δεν ήταν σωστό.
Κι έτσι, έχασε ο Άδωνης (αλλιώς είναι μαθημένος) τους ακροατές, μαζί τους και τα…ψάρια!

 

Πηγή: -YouTube

 

 

—————————————————————————————————————————————

 

Σχόλιο σε σχετικό άρθρο στο athens.indymedia.org/  >>>

 

Πολυ ανώδυνοι οι κνιτες 

από γιουχας 23:10, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011
Ρε παιδιά εκεί στην επιτροπή αγώνα έλεος πραγματικά. Λες και είχατε κασέτα. Τα ίδια και τα ίδια συνθήματα, άνευρα τελείως ενώ και οι ίδιοι ήσασταν λες και βαριόσασταν η διεκπαιρεώνατε υποχρέωση. Είχατε απέναντι σας ορκωτό εχθρό του κομμουνισμού, δηλωμένο φασίστα και αντί να τον αρχίσετε στο τρέξιμο ή έστω στο προσωπικό κραξιμο όπως ακούγεται να λέει μια κυρία σχετικά με τους μπάτσους που τον φύλαγαν απλά καθήσατε στην γωνία σας και τον αφήσατε να κάνει και δηλώσεις. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, έχει σκεφτεί κανείς από εσάς μήπως ο πολιτικός χώρος που κινείστε τελικά δεν είναι τόσο σύμφωνος με την ιδεολογία που δήθεν προτάσσει; Έχω κι αλλα να πω και να σχολιάσω ακόμα και να συσχετιίσω και με τα γεγονότα της 20ης Οκτώβρη αλλά δεν θέλω να μακρυγορήσω.Κάτι ενδεικτικό για κλείσιμο: στην Πάτρα κάτοικοι γιούχαραν και προπηλάκισαν τον Κατσιφάρα αυθόρμητα και χωρίς να υπάρχει καμμια κομματική γραμμή. Αυτοί δηλαδή ρε παιδιά πως τα κατάφεραν και ήταν τόσο αποτελεσματικοί και επώδυνοι και εν τέλει και πιο επικύνδινοι για τον εχθρό;

 

 

********************************************************************************

 

BlackMediterraneanPirate

Σύντομος Σύνδεσμος          wp.me/pPn6Y-bWz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s