Άννα Διαμαντοπούλου: Θα τα καταφέρει να ξαναμπεί στην επόμενη Βουλή; Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Γύρω στο 4% (για πιθανή αρχηγία) η δημοτικότητά της ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Πρόσφατες δηλώσεις της.

BlackMediterraneanPirate   20-12-2011    

short  link    wp.me/pPn6Y-bWb

[…] στο τέλος θα κινδυνεύσει να μην εκλεγεί ούτε καν βουλευτής. Ήδη, σύμφωνα με τις μετρήσεις στην Α΄ Αθηνών, καταλαμβάνει την έκτη θέση σε μια περιφέρεια όπου σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να εκλέξει παραπάνω από τρεις βουλευτές.

 

Σοκ για την Άννα στην Α΄ Αθήνας!

 

Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα από τους πρυτάνεις για την υπουργό Παιδείας που βάλθηκε να τους ξεκάνει και εκείνοι απαντούν με τη διαρκή αποδόμηση της. Την ώρα λοιπόν που η Διαμαντοπούλου τους καλεί δημοσίως να συνετιστούν και να εφαρμόσουν τον νέο νόμο – έκτρωμα, οι πρυτάνεις ετοίμασαν βιβλίο κατά του νέου πλαισίου με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Καρτάλη!

 

Ο Καρτάλης που από την αρχή είχε εναντιωθεί στο κατασκεύασμά της ετοιμάζεται στη μεθαυριανή εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, να την περάσει γενεές δεκατέσσερις.

 

Το πιο σημαντικό όμως; Θα δείτε ότι στο τέλος θα κινδυνεύσει να εκλεγεί ακόμη και βουλευτής. Ήδη, σύμφωνα με τις μετρήσεις στην Α΄ Αθηνών, καταλαμβάνει την έκτη θέση σε μια περιφέρεια όπου σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να εκλέξει παραπάνω από τρεις βουλευτές.

 

 

Πηγή: http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=8913

 

*

*

 

Δηλωθέν “πόθεν έσχες” Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ: 101.400
ΛΟΙΠΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: 14.156
ΣΥΖΥΓΟΣ
78.717
ΑΚΙΝΗΤΑ
11 ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ
ΜΕΤΟΧΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
260.000 ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΣΥΖΥΓΟΣ: 80.000
ΠΑΙΔΙ: 60.000

(πηγή: http://www.star.gr/politics/122340 )

*

*

 

 

Δημοσκόπηση:

Ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ;

08 Δεκεμβρίου 2011, 08:15
Δημοσκόπηση: Ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ;

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα δημοσκόπησης της Pulse, η οποία έγινε για λογαριασμό της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι» για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και ενώ συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στελεχών του Κινήματος.

 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος να ηγηθεί του κόμματος στις επόμενες εκλογές, σε περίπτωση που δεν είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

 

Συγκεκριμένα στο σύνολο των ψηφοφόρων, ο κ. Λοβέρδος συγκεντρώνει 20%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 16%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 7%, η Αννα Διαμαντοπούλου 4%, ο Γιάννης Ραγκούσης 3% και ο Χρήστος Παπουτσής 1%.

 

Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει 25%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος 22%, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 6%, η Αννα Διαμαντοπούλου 5%, ο Γιάννης Ραγκούσης 4% και ο Χρήστος Παπουτσής 2%. Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 20%.

 

Επιπλέον, το 49% των ερωτηθέντων επιθυμεί άλλο πρόεδρο και υποψήφιο για τις επόμενες εκλογές, έναντι 13% που επιθυμεί τον Γιώργο Παπανδρέου.

 

Υπάρχει επίσης ένα 12% που επιθυμεί Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο και άλλον πρωθυπουργό.

 

Σημειώνεται ότι το 50% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θεωρεί μεγάλη ή αρκετά μεγάλη την πιθανότητα διάσπασης του Κινήματος στο άμεσο μέλλον.

 

Επίσης, το 36% των ψηφοφόρων θεωρεί ότι το πιο σοβαρό και επείγον ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσει το Κίνημα είναι η πολιτική που ακολούθησε την τελευταία διετία.

 

Αντίστοιχα, το 58% εκτιμά ότι συνολική είναι η ευθύνη (πρόεδρος, στελέχη, υπουργοί) για την πορεία της χώρας την τελευταία διετία.

 

Η πανελλαδική έρευνα έγινε τηλεφωνικά το διάστημα 6-7 Δεκεμβρίου 2011 σε δείγμα 1.059 ατόμων άνω των 18 ετών.

 

 

*

*

19-12-11 Η Άννα Διαμαντοπούλου στην εκπομπή «πρωινό» του ΑΝΤ1

*

*

********************************************************************************

 

 

BlackMediterraneanPirate

Σύντομος Σύνδεσμος      wp.me/pPn6Y-bWb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s