Κερατέα: η κυβέρνηση ψάχνει (;) λύσεις (;;;). Κακοποιήσεις πολιτών.

BlackMediterraneanPirate   02-04-2011     04:15


***Προειδοποιούμε: θα “συγχιστείτε” διαβάζοντας τα επόμενα άρθρα.

Όποιος έχει πίεση, να πάρει πρώτα υπογλώσσιο.

01/04/2011 17:30
Κερατέα: Προς “δικαστική λύση”, αλλά με διαφωνίες.

Πηγή: aftodioikisi.gr


Μέσω… Δικαιοσύνης επιχειρεί τώρα να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες η κυβέρνηση στην Κερατέα. Μετά την αποτυχία της αστυνομίας η οποία αντί να δώσει διέξοδο στην ουσία διόγκωσε το πρόβλημα  με τις υπερβολικές ενέργειες της (πιστόλι από αστυνομικό,  αναίτιος ξυλοδαρμός αντιδημάρχου και άλλων πολιτών κλπ)*, το βάρος της λύσης τώρα μεταφέρεται στη Δικαιοσύνη.

Γι’ αυτό το λόγο σε χθεσινή υπό τον πρωθυπουργό σύσκεψη με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή και Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη αποφασίστηκε ότι πρέπει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός μεταξύ εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών.

Δηλαδή, στην ουσία, όπως είπε ο κ. Παπουτσής και σε δημόσιες δηλώσεις του  «είναι καιρός η Δικαιοσύνη  να πάρει πρωτοβουλίες. Οι αστυνομικές αρχές κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν με περισσή ψυχραιμία, προσπαθώντας να διαχειριστούν μια κατάσταση που είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα», πρόσθεσε.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι η κυβέρνηση θέλει να δει να υπάρχει τιμωρία ακόμη και στους αιρετούς που είτε συμμετέχουν είτε υποθάλπουν τα επεισόδια, ώστε, όπως τονίζει κυβερνητική πηγή στην aftodioikisi.gr, «να σταλεί το μήνυμα ότι υπάρχουν νόμοι και, κυρίως, εφαρμόζονται».

Αμφιβολίες για τη “δικαστική λύση”

Ωστόσο, εκτός του ότι η Δικαιοσύνη θεωρητικά λειτουργεί ανεξάρτητα, επιπλέον είναι γνωστό ότι δεν φημίζεται για την ταχύτητά της. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Αφενός ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί, θεωρητικά να παρέμβει, και αφετέρου ότι οι περίπου 80 δικογραφίες που, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  έχουν σταλεί από τις αστυνομικές στις δικαστικές αρχές ακόμη και “κατα προτεραιότητα” να πάρουν το δρόμο τους, είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθούν σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, όπως αυτή του πρώην δημάρχου Κερατέας Σταύρου Ιατρού, που όπως τονίζουν δικαστικές πηγές στηνaftodioikisi.gr,  απαιτούν αρκετό χρόνο για την ολοκληρωσή τους απαιτούν χρόνο για την ολοκληρωσή τους (εξέταση μαρτύρων κλπ).

Επιπλέον, κυβερνητικά στελέχη εκφράζουν έντονες αμφιβολίες αν με το “να μπουν κάποιοι από την Κερατέα φυλακή”θα “συνετιστούν” οι υπόλοιποι. Αντιθέτως, τα ίδια στελέχη θεωρούν ότι, “είναι σφόδρα πιθανόν μια τέτοια ενέργεια να οξύνει ακόμη περισσσότερο τα πνεύματα” . Επιπλέον, υπουργός ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τα όσα συμβαίνουν στην Κερατέα υποστηρίζε στην aftodioikisi.gr ότι η εικόνα που ο ίδιος έχει είναι ότι “κάθε οικογένεια στην περιοχή είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο μπει ένα μέλος της στη φυλακή” !

“Χρειαζόμαστε πολιτική λύση”

Στο πλαίσιο αυτό αντί τη «δικαστική λύση», που θεωρούν ότι θα αποτύχει όπως και η “αστυνομική”,  κυβερνητικά στελέχη (μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη»), αντιπροτείνουν «πολιτική λύση». Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ακόμη και να «παγώσει» η κυβέρνηση , προς το παρόν, την κατασκευή του ΧΥΤΑ της Κερατέας, όπως έγραψε στο πρωταπριλιάτικο ρεπορτάζ της η aftodioikisi.gr, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο ανάμεσα σε μέλη της κυβέρνησης όσο και σε κατοίκους της Κερατέας**

Εντελώς διαφορετική είναι η προσέγγιση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος θεωρεί ότι ο Περιφερειακός σχεδιασμός πρέπει να προχωρήσει «πάση θυσία».

Πηγή: aftodioikisi.gr


————————————————————————————————————————————————–

Το ακόλουθο, είναι το “πρωταπριλιάτικο ρεπορτάζ της aftodioikisi.grπου προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις τόσο ανάμεσα σε μέλη της κυβέρνησης όσο και σε κατοίκους της Κερατέας”.
Μπερδευτήκαμε πια με τα “πρωταπριλιάτικα ρεπορτάζ”…
Σας το παραθέτουμε.
01/04/2011 02:00,
Oι αντιδράσεις “παγώνουν” το ΧΥΤΑ Κερατέας.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Την απόφαση να σταματήσουν, τουλάχιστον προσωρινά, οι εργασίες για την κατασκευή του ΧΥΤΑ Κερατέας έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κυβέρνηση. Κι αυτό γιατί αφενός η κατάσταση έχει πάρει τέτοια τροπή ακόμη και κυβερνητικά στελέχη θεωρούν ότι «μπορεί να φτάσουμε να θρηνήσουμε θύματα»* και αφετέρου το πρόβλημα με τα σκουπίδια της Αττικής θεωρείται ότι μπορεί να λυθεί με τα υπόλοιπα τρία εργοστάσια (Φύλη, Λιόσια, Γραμματικό), δυναμικότητας 1,125 εκ. τόνων ετησίως.

Η απόφαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ελήφθη σε μυστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο υπουργείο Εσωτερικών με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρρνησης Θεόδωρου Πάγκαλουκαι των υπουργών Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή και Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρπίλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη σύσκεψη εκτιμήθηκε ότι «το εργοστάσιο της Κερατέας που είναι δυναμικότητας μόλις 175.000 τόνων λίγα μπορεί να προσφέρει στη συνολική λύση του προβλήματος», καθώς μόνο της Φυλής, όπου δεν υπάρχουν αντιδράσεις, μπορεί να επεξεργαστεί 700.000 τόνους ετησίως.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη πρόταση για «πάγωμα» το εργοστασίου στην Κερατέα είχε καταθέσει την Τετάρτη ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ)**

Με αυτή την απόφαση η κυβέρνηση επιχειρεί να «ηρεμήσει» τα πνεύματα στην Κερατέα πριν οδηγηθούμε στα χειρότερα, ενώ παράλληλα, προκειμένου να προχωρήσει η λύση για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Αττική να πραγματοποιήσει το Διεθνή Διαγωνισμό μόνο για τα υπόλοιπα τρία εργοστάσια.

Με αυτό τον τρόπο συμπλέει εν μέρει και με την πρόταση που έχουν καταθέσει από κοινού ΠΟΕ-ΟΤΑ και Οικολόγοι για κατασκευή λιγότερων από τέσσερα εργοστάσια.

Πηγή: aftodioikisi.gr


————————————————————————————————————————————————–

29/03/2011 17:13
Ραγκούσης για σκουπίδια: “Μονόδρομος τα εργοστάσια για την Αττική”.

Πηγή: aftodioikisi.gr


Την άμεση ανάγκη  «για δημοπράτηση μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική που θα καλύπτουν σχεδόν το 65%των παραγόμενων απορριμμάτων, έτσι ώστε το αργότερο μέχρι το 2014 η ποσότητα των απορριμμάτων που οδηγούνται προς ταφή να μην ξεπερνάει το 1/4 των παραγόμενων απορριμμάτων»,τονίζει σε απάντησή του στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης υποστηρίζει ότι σήμερα πάνω από το 80% των παραγόμενων απορριμμάτων στην Αττική θάβεται στη χωματερή (το 10% ανακυκλώνεται και το υπόλοιπο 10% υπόκειται στην αναγκαία επεξεργασία πριν από την ταφή), αφήνοντας να εννοηθεί ότι με τα σημερινά δεδομένα η λύση της κατασκευής των εργοστασίων (δεν αναφέρει αριθμό αλλά ο ΠΕΣΔΑ προβλέπει τέσσερα) είναι επιβεβλημένη. «Η άμεση δημοπράτηση μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική που θα καλύπτουν σχεδόν το 65% των παραγόμενων απορριμμάτων, έτσι ώστε το αργότερο μέχρι το 2014 η ποσότητα των απορριμμάτων που οδηγούνται προς ταφή να μην ξεπερνάει το 1/4 των παραγόμενων απορριμμάτων είναι μονόδρομος», τονίζει χαρακτηριστικά.

Προτεραιότητα ανακύκλωση, κομποστοποίηση

Προσθέτει πάντως ότι  στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης είναι  «η επέκταση των προγραμμάτων ανακύκλωσης και προδιαλογής του οργανικού κλάσματος στην πηγή έτσι ώστε οι εκτρεπόμενες ποσότητες να υπερτριπλασιαστούν, σε σχέση με σήμερα, εντός της επόμενης πενταετίας». Μάλιστα, προς επίρρωση των όσων υποστηρίζει, επισημαίνει ότι  «το έργο της ολοκληρωμένης μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων που προβλέπεται να γίνει στη θέση Ομβριόκαστρο της Κερατέας περιλαμβάνει μονάδα Κομποστοποίησης προδιαλεγμένων οργανικών δυναμικότητας καθώς και Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων, μαζί με μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων και Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων. Αντίστοιχα έργα προβλέπονται και στο Γραμματικό, ενώ μία ακόμα μονάδα Κομποστοποίησης προδιαλεγμένου οργανικού προβλέπεται να κατασκευαστεί και στη Φυλή».

Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών επαναλαμβάνει ότι οι σχετικές διαγωνιστικές διαδικασίες θα είναι ανοικτές σε όλες τις τεχνολογίες πλην της καύσης σύμμεικτων στερεών αποβλήτων προκειμένου να επιλεγεί η καλύτερη και φθηνότερη λύση, προσθέτοντας ότι «σε κάθε περίπτωση κοστολόγια όπως αυτά που αναφέρετε των 180 ευρώ ανά τόνο απορριμμάτων δεν υπάρχουν σε καμία από τις μελέτες προετοιμασίας των έργων». Παράλληλα, ο κ. Ραγκούσης υπενθυμίζει ότι «ο ΠΕΣΔΑ Αττικής βρίσκεται σε διαδικασία επικαιροποίησης και στα πλαίσια αυτά θα ληφθούν υπόψη όλες οι σχετικές προτάσεις που θα υποβληθούν».

Το πλήρες κείμενο της απάντησης του υπουργού Εσωτερικών είναι το εξής

«1. Η ολοκληρωμένη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων πρέπει ασφαλώς να βασίζεται στη γνωστή ιεράρχηση (πρόληψη, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση, ανάκτηση, διάθεση). Στο πλαίσιο αυτό, είναι σαφές ότι κάθε χώρα της ΕΕ, κάθε πόλη και περιοχή, υποχρεούται να αναζητήσει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες μείωσης των παραγόμενων απορριμμάτων, αλλά και το κατάλληλο μίγμα υποδομών και προγραμμάτων ανακύκλωσης και ανάκτησης υλικών, με στόχο να διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας, αλλά και να υπερκαλυφθούν οι απαιτήσεις της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

Επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέο Εθνικό Σχεδιασμό για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Στο πλαίσιο αυτό, η προώθηση προγραμμάτων μείωσης των αποβλήτων, η προώθηση της διαλογής οργανικού κλάσματος στην πηγή, η κομποστοποίηση αλλά και άλλες σημαντικές δράσεις ανακύκλωσης και ανάκτησης θα έχουν βασικό ρόλο, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι μεσοπρόθεσμα θα επιτευχθεί μια σημαντική αλλαγή της καταναλωτικής συμπεριφοράς των συμπολιτών μας.

2. Οι παραγόμενες ποσότητες απορριμμάτων στην Αττική ξεπερνούν τους 2 εκατομμύρια τόνους ετησίως και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών οδηγείται προς υγειονομική ταφή, ενώ ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 10% υπόκειται στην αναγκαία επεξεργασία πριν από την ταφή και περίπου άλλο τόσο ανακυκλώνεται. Έτσι λοιπόν, πάνω από το 80% των απορριμμάτων οδηγείται προς ταφή στο ΧΥΤΑ Φυλής, επιβαρύνοντας μονόπλευρα εκατομμύρια κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

3. Όπως σε κάθε μητροπολιτική περιοχή της ΕΕ, έτσι και στην Αττική, η αναγκαία λύση δεν μπορεί παρά να συνδυάζει τις αναγκαίες υποδομές ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων και τη δραστική αύξηση της ανακύκλωσης. Στο πλαίσιο αυτό, για την κυβέρνηση η επιλογή είναι μονόδρομος:

  • η άμεση δημοπράτηση μονάδων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική που θα καλύπτουν σχεδόν το 65% των παραγόμενων απορριμμάτων, έτσι ώστε το αργότερο μέχρι το 2014 η ποσότητα των απορριμμάτων που οδηγούνται προς ταφή να μην ξεπερνάει το 1/4 των παραγόμενων απορριμμάτων
  • η επέκταση των προγραμμάτων ανακύκλωσης και προδιαλογής του οργανικού κλάσματος στην πηγή έτσι ώστε οι εκτρεπόμενες ποσότητες να υπερτριπλασιαστούν, σε σχέση με σήμερα, εντός της επόμενης πενταετίας.

4. Προς ενημέρωση σας αναφέρεται ότι το έργο της ολοκληρωμένης μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων που προβλέπεται να γίνει στη θέση Ομβριόκαστρο της Κερατέας περιλαμβάνει μονάδα Κομποστοποίησης προδιαλεγμένων οργανικών δυναμικότητας καθώς και Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων, μαζί με μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων και Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων. Αντίστοιχα έργα προβλέπονται και στο Γραμματικό, ενώ μία ακόμα μονάδα Κομποστοποίησης προδιαλεγμένου οργανικού προβλέπεται να κατασκευαστεί και στη Φυλή.

5. Επισημαίνεται ότι οι μέχρι σήμερα διαδικασίες προετοιμασίας των σχετικών έργων (περιβαλλοντική αδειοδότηση, τεχνολογικά ζητήματα κλπ) βασίζονται σε εκτεταμένες μελέτες και πολύχρονες διαδικασίες διαβούλευσης του ΕΣΔΚΝΑ και της Περιφέρειας Αττικής, με τη συμμετοχή και της ΤΕΔΚΝΑ.

Όπως επανειλημμένα έχει διευκρινίσει η κυβέρνηση, οι σχετικές διαγωνιστικές διαδικασίες θα είναι ανοικτές σε όλες τις τεχνολογίες πλην της καύσης σύμμεικτων στερεών αποβλήτων. Ο στόχος αυτής της επιλογής είναι να διευκολυνθεί ο ανταγωνισμός και να μειωθεί δραστικά το κόστος που τελικά θα επιβαρύνει τους πολίτες.

Επιπλέον, αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης ότι τα Τεύχη Δημοπράτησης θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, γεγονός που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα για τόσο σημαντικό έργο.

Από αυτή την άποψη, οι ισχυρισμοί περί επιλογής πανάκριβων τεχνολογιών αντί κάποιων άλλων φθηνότερων είναι άνευ νοήματος, εφόσον κάθε δοκιμασμένη και εμπορικά διαθέσιμη τεχνολογία πλην της καύσης σύμμεικτων απορριμμάτων θα έχει όλο το περιθώριο να ανταγωνιστεί έναντι άλλων. Σε κάθε περίπτωση, κοστολόγια όπως αυτά που αναφέρετε των 180 ευρώ ανά τόνο απορριμμάτων δεν υπάρχουν σε καμία από τις μελέτες προετοιμασίας των έργων.

Τα απορρίμματα της Αττικής αποθηκεύονται, συλλέγονται, μεταφέρονται και διατίθενται από τον ΕΣΔΚΝΑ, σε συνεργασία με τους Δήμους. Ο κύκλος ζωής των απορριμμάτων είναι και θα συνεχίσει να είναι υπό τον αυστηρό και καθημερινό δημόσιο έλεγχο, όπως και το κόστος διαχείρισης. Με το νέο ισχυρό διβαθμιδικό περιφερειακό φορέα που προβλέπεται από τον «Καλλικράτη» δυναμώνει επί της ουσίας ο Φορέας Διαχείρισης, με περισσότερη ισχύ και αρμοδιότητες και τελικά θωρακίζεται ο δημόσιος έλεγχος στο σύνολο των διαδικασιών.

6. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι ο ΠΕΣΔΑ Αττικής βρίσκεται σε διαδικασία επικαιροποίησης και στα πλαίσια αυτά θα ληφθούν υπόψη όλες οι σχετικές προτάσεις που θα υποβληθούν».

Πηγή: aftodioikisi.gr


—————————————————————————————————————————————————

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

>>>>>>>>>>>

31/03/2011 14:05
Πηγή: aftodioikisi.gr

“Π….η θα πεθάνεις” !!!

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης ήταν οι ασφαλίτες (;)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πεμπτη ήταν τα ίδια τα ΜΑΤ.

Την Τρίτη ήταν μια «απλή» επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του δημάρχου.

Την Τετάρτη ήταν η σειρά του αντιδημάρχου. Αυτή τη φορά, χωρίς κουκούλες και μαύρα xsara, αλλά με κράνη και κλομπ.

Την Τρίτη οι «κουκουλοφόροι» δε βρήκαν το δήμαρχο αλλά τη γυναίκα του.

Την Τετάρτη οι ΜΑΤατζήδες βρήκαν τον αντιδήμαρχο σε ένα από τα μπλόκα να παίζει τάβλι, μαζί με άλλους πολίτες. «Π…η, θα πεθάνεις», και μετά βασανιστήρια!

«Παρότι τους είπα ότι είμαι ο αντίδημαρχος Λαυρεωτικής, είμαι 55 χρονών κι έχω πρόβλημα καρδιάς, με χτύπησαν παντού! Στα χέρια στα πόδια στο κεφάλι! Στο διπλανό μου έβαλαν τα χέρια στην καρέκλα κι άρχισαν να τον χτυπάνε με μανία. Κι όλα αυτά, ενώ η κατάσταση ήταν απολύτως ήρεμη… Φεύγοντας, για να μας «τιμωρήσουν» ακόμη περισσότερο, μας έσπασαν και τα αυτοκίνητα».

Όχι, ο δήμαρχος κι αντιδήμαρχος δεν είναι Παλαιστίνιοι που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας. Ούτε η σκηνή είναι από κάποια πόλης της Λιβύης. Πρόκειται για τον Κώστα Λεβαντή και τον Κυριάκο Κατσουνάκη, δήμαρχο κι αντιδήμαρχο της Λαυρεωτικής αντίστοιχα, και οι καταγγελίες αφορούν την Ελληνική Αστυνομία.

Κι όπως είπε σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική«Ελληνοφρένεια του ΣΚΑΪ» ο κ. Κατσουνάκης, «ακόμα δε μπορώ να πιστεύω ότι αυτά γίνονται με το κόμμα που ανήκω και υπηρέτησα στην κυβέρνηση».

Τα υπόλοιπα προφανώς είναι αρμοδιότητα του υπουργούΧρήστου Παπουτσή…

Πηγή: aftodioikisi.gr


31/03/2011 10:45
Πηγή: aftodioikisi.gr

Κερατέα: το μαύρο xsara, ο δήμαρχος, οι μολότοφ και … η Ασφάλεια.


Δυο μολότοφ, διαφορετικές από τις άλλες, έπεσαν την Τρίτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Κερατέα.

Όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες εκτοξεύχθηκαν μέσα από ένα μαύρο «xsara citroen», με στόχο το σπίτι του δημάρχου.

Να ήταν άραγε συντοπίτες του κ. Λεβαντή ή όπως καταγγέλλει ο ίδιος «ως συνήθως τέτοια αυτοκίνητα οδηγεί η ασφάλεια…»

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής δηλώνει πάντως, ότι θα φτάσει στα άκρα προκειμένου να βρει την απάντηση…

Πηγή: aftodioikisi.gr


09/02/2011 11:52
Πηγή: aftodioikisi.gr

Πλ. Κερατέας ή Ταχρίρ;

Η εικόνα του μαυροφορεμένου νεαρού με παρατεταμένο το όπλο δεν ανήκει σε Αιγύπτιο ασφαλίτη που απειλεί να πυροβολήσει εναντίον διαδηλωτών στην πλατεία Ταχρίρ.

Είναι η εικόνα ενός Έλληνα αστυνομικού με πολιτικά που, όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, έβγαλε από τη θήκη το πιστόλι του για να εκφοβίσει τους κατοίκους της Κερατέας που διαδήλωναν χθες βράδυ έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στην πλατεία της πόλης.

Τα πειστήρια της καταγγελίας των κατοίκων δημοσιεύει το blog antixyta και  αναδημοσιεύει η aftodioikisi.gr, προειδοποιώντας για τις συνέπειες μιας τυχαίας «εκπυρσοκρότησης»….

Πηγή: aftodioikisi.gr

Kακοποιήσεις

Μιλάει η αξιοσέβαστη αγωνίστρια ΚΥΡΙΑ Θεοδώρα Θηβαίου, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Κερατέας:

Ο αγώνας των παιδιών: η μικρή Ειρήνη.Σύντομος Σύνδεσμος    http://wp.me/p1rmrx-2Z   &   http://wp.me/pPn6Y-7DS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s